Prachtige cheque voor De Boei

Foto: PR Jouw Marktkraam Middelharnis

Afgelopen week reikte Jacolien Kok van Jouw Marktkraam Middelharnis een cheque uit ter waarde van 250 euro voor Stichting inloophuis De Boei GO.

Dit was de opbrengst van de afgelopen periode vanuit de goede doelen kraam. De cheque werd in ontvangst genomen door de coördinatoren van De Boei GO Yonne Mous en Marjanne Fleuren.

Deze Stichting organiseert iedere 2e en 4e dinsdag van de maand van 10-16 uur een inloop met activiteiten voor mensen die persoonlijk of in hun naaste omgeving te maken hebben (gehad) met kanker. Meer informatie is te vinden op de website van De Boei.

LEES OOK: Morgen is het nationale schoolbrengdag! 

Nieuw doel
“Het nieuwe goede doel is Z.M.L. De Ark. De Ark biedt Christelijk Speciaal en Voortgezet Speciaal onderwijs aan leerlingen van 4 tot 19 jaar. “Op ZML de Ark zijn we samen speciaal en leren we door doen. Elke leerling mag zichzelf zijn. Vanuit onze christelijke levensvisie vinden we iedereen van waarde en gaan we respectvol met elkaar om” aldus meester Jan. De leerlingen mogen hun kraam vullen met spullen die ze zelf gemaakt hebben tot de kerstvakantie. Wij faciliteren gratis de kraam en de opbrengst is natuurlijk voor de Ark, verteld Jacolien Kok een van de vaste medewerkers enthousiast.

Reacties