FlakkeeCenter eindelijk echt open!

Foto: Sam Fish

Op zaterdag was het de hele dag feest bij FlakkeeCenter aan de Industrieweg in Middelharnis. Het vernieuwde tankstation is eindelijk echt geopend.

Door Sam Fish

Willeke Vroegindeweij en Cees Bolle hadden samen al een transportbedrijf, maar keken vanuit het kantoor elke dag op het verpauperende terrein van het tankstation. “We vroegen ons af wat de mogelijkheden waren en zijn gaan informeren bij de eigenaar. Uiteindelijk konden we het overkopen en zijn we aan de slag gegaan,” vertelt Willeke. “We wisten niet waar we aan begonnen, maar inmiddels zijn we een heel stuk wijzer.”

Het stel stak de handen uit de mouwen, schakelde de hulp in van vrienden en zijn hard aan de slag gegaan. “We zijn begin 2018 gestart met het opruimen van het terrein, want er moest een hoop gebeuren,” laat Willeke weten. “Het gebouw is helemaal gestript, alles is geverfd, de wasboxen zijn opgeknapt, de wasstraat is vernieuwd. Eigenlijk is alles op het terrein gloednieuw.”

“De shop is sinds 13 april al open, maar we hebben expres even gewacht met het feestje,” laat Cees weten. “We wilden eerste even alle kinderziektes eruit hebben en nu is alles helemaal af en mooi en helemaal klaar. We zijn er echt heel trots op. Dan is dit wel het perfecte moment voor een feestje.” De openingshandeling ligt in handen van Bengt en Marit, de kinderen van het stel. Met een druk op de knop schiet het confetti de lucht in en kan het echte feesten beginnen.

LEES OOK: De voedselbank is opzoek naar extra mensen

Voor dat echte feest heeft Cees samen met Ab van der Valk van Happy Music niemand minder dan André Pronk, bekend van Idols, ingehuurd om te komen zingen. Zingen kan hij niet, maar een feestje was het zeker!

 

Reacties