Gevezet geeft gul aan Kika

Foto: PR Kika Goeree-Overflakkee

Op 21 april van dit jaar bestond Transportbedrijf Gevezet uit Den Bommel alweer 25 jaar. Dat vraagt natuurlijk om een feestje!

Eigenaar Gerard van Zuilen dacht hetzelfde en besloot een eigentijds feest te geven met een geheel eigen karakter. En als er een feestje is brengen mensen vaak cadeau’s mee, maar dat had Gerard liever niet. Hij riep daarom zijn gasten op om in plaats van een cadeau te geven, een donatie te doen op een speciaal bankrekeningnummer dat hij in de uitnodiging vermeldde. Het geld dat daarop werd gestort was bedoeld voor Kika!

Maar daar stopte het niet. Want ook na het betreden van de rode loper van het feest stond er een grote Kika-donatiepot te wachten waar gul gegeven kon worden. En dat werd gedaan ook. Het geld is allemaal bij elkaar opgeteld en Kika-ambassadeur Kees Witte is weer een gelukkig mens. Het is namelijk een cheque geworden van ruim 2600 euro! “Wat ben ik een bevoorrecht mens,” zegt Kees trots. “Ik heb weer een super mooi bedrag voor Kika in ontvangst mogen nemen. Gerard, bedankt namens Kika en alle kinderen voor wie we dit doen!”

LEES OOK: Stichting ZIJN is op zoek naar gezelschapsvrijwilligers op het hele eiland!

Reacties