1 miljoen volgers voor Flakkeese Gio

Foto: Sam Fish

De naam Giovanni Latooy doet bij een hoop mensen geen belletje rinkelen, maar tegelijkertijd zijn ruim 1 miljoen mensen helemaal gek op de 19-jarige Flakkeeënaar.

Door Sam Fish

Giovanni, beter bekend als Gio, begon zo’n zes jaar geleden met het maken van video’s en inmiddels doet zijn hele familie mee. En wat hij doet, doet hij goed. De jonge vlogger heeft namelijk 1 miljoen abonnees behaald op zijn YouTube-kanaal. Daarmee is hij de eerste Nederlandse tiener met zo’n groot bereik.

Op zijn kanaal haalt hij grapjes uit, doet hij challenges en neemt hij zijn volgers mee op vakanties. “Ik verveelde me heel erg en samen met een vriend besloot ik een YouTube kanaal te beginnen,” vertelde Gio ongeveer twee jaar geleden aan Goeree-Overflakkee.nieuws.nl. “Het is begonnen als een hobby en het is groot geworden als hobby. Het voelt helemaal niet als werk en dat is fijn.”

“Ik ben niet normaal blij, ik kan het niet omschrijven,” zegt hij in een video op YouTube. “Ik heb natuurlijk gefilmd hoe ik het haalde, want het is wel echt een mijlpaal in mijn leven.” Het volledige team van Goeree-Overflakkee.nieuws.nl feliciteert Gio met het behalen van 1 miljoen subscribers!

LEES OOK: De tweede editie van Smaak aan Zee van dit jaar staat voor de deur! Ga jij?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen