Ga jij naar Smaak aan Zee?

Foto: PR Ouddorp Duin

Dat smaakt naar meer! Op 15,16 & 17 juni 2018 heb je al aan op de Brouwersdam kunnen genieten van een weekend vol heerlijk eten, drinken, muziek en meer tijdens foodtruckfestival Smaak aan Zee.

In het weekend van 17, 18 & 19 augustus vindt voor het 2jaar op rij een 2e editie van dit smakelijke evenement plaats bij Ouddorp Duin. Hier ontdek je alle streetfood, geniet je in gezellige sfeer van goede muziek en kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven in de speeltuin, op het kinderplein en bij smakelijke workshops.

Aan de Westerweg in Ouddorp geniet je op het strandplein tussen de duinen samen met andere fijnproevers en foodies, families en vrienden, locals en toeristen van muziek, leuke activiteiten en workshops voor jong en oud. Je kunt er oudhollandse gerechten proeven zoals poffertjes en traditioneel gerookte vis, genieten van friet met ambachtelijke kroketten en bitterballen of diverse soorten hamburgers maar ook kennismaken met lekkernijen uit de Surinaamse, Javaans-Indische, Thaise of Vietnamese keuken.

Kinderen kunnen zich eindeloos vermaken op het speelduin, in de binnenspeeltuin Spelen&Zo en op het kinderplein met o.a. een klimtoren, schommelschip, draaimolen en diverse springkussens. Het heel weekend is Vlindervriendjes aanwezig met schmink en glittertattoos en zijn er food workshops. Daarnaast is er op zaterdag en zondag een gratis clinic boogschieten en zijn er op zondag pony’s aanwezig voor een ritje. Ook voor de volwassen bezoekers is voor leuk entertainment gezorgd. DJ’s Ti Grande en Fahrano worden afgewisseld door diverse lokale artiesten: Sing it! Sisters, Soggy B, Amber & Jasper, White Moses, Clementine en The Groovy Gents.

LEES OOK: Derde Toeristendag in Ouddorp gewoon op woensdag

Het festival gaat van start op vrijdag 16.00 uur en duurt tot zondag 21.00 uur. Foodtrucks zijn dagelijks geopend tot 21.00 uur en aan de bar is tot een half uur voor sluitingstijd een drankje te bestellen. Voor het volledige programma en alle tijden zie www.smaakaanzee.nl of de Facebookpagina van Ouddorp Duin.

Reacties