Toeristendag Ouddorp op woendag

Foto: PR VVV Goeree-Overflakkee

Al heel veel jaren, vinden de Ouddorpse Toeristendagen plaats op drie woensdagen in de zomervakantie. Zo ook de derde editie en gelijk de laatste van het seizoen en wel op woensdag 15 augustus a.s.

Helaas werd deze laatste datum (incl. dag) niet vermeld in de zomereditie van de Blauwe Stapper. Door de enorme hoeveelheid te verwerken gegevens werd per ongeluk gecommuniceerd dat de 3 e Toeristendag zal plaatsvinden op donderdag 16 augustus en dat is dus niet het geval.

Bij deze nogmaals de uitnodiging om deze altijd gezellige braderie met ± 130 kramen en standplaatsen, vol met leuke verkoopwaar, te bezoeken op woensdag 15 augustus. Gratis rondritten met een historische bus worden ook weer aangeboden!

In de eerste editie van de Blauwe Stapper (van mei en juni), stond ook een overzicht van evenementen voor het gehele jaar. In dit overzicht stond de derde Toeristendag gelukkig wel juist vermeld. De zomereditie van de Blauwe Stapper met daarin de evenementen t/m september is gratis af te halen bij o.a. de VVV in Ouddorp, bij diverse recreatieondernemers en in Middelharnis en Herkingen.

LEES OOK: Pas op voor vallende sterren! Bedenk maar vast een paar wensen 

Reacties