Ageeth de Haan zingt in De Houten Kaap

Foto: Hedy Vermeer

Na Jeroen Schipper en Dirk Scheele heeft strandtheater Houten Kaap nu Ageeth de Haan weten te boeken voor een muzikaal programma voor kinderen.

Op zaterdag 4 augustus komt Ageeth naar het theater met de voorstelling ‘If you’re happy (and you know it)’ waarin zij samen met de kinderen en volwassenen uit het publiek de bekendste Engelstalige kinderliedjes zingt.

Liedjes als Old MacDonald had a farm, Itsy Bitsy Spider en Head shoulders, knees and toes komen voorbij in dit interactieve liedjesprogramma. De voorstelling is laagdrempelig en heeft een gezellige sfeer. Kinderen kunnen meteen meedoen en de kans is groot dat ze snel nieuwe Engelse woorden leren. Het liedjesprogramma is gebaseerd op het boekje met cd ‘If you see a crocodile’ met de 25 leukste Engelse kinderliedjes.

Ageeth de Haan maakt muziektheater voor kinderen vanaf 2 jaar en hun families. Haar werk is een mix van kleinkunst, pop en jazz, aansprekend voor jong en oud. Ageeth communiceert via allerlei muziekstijlen en weet met haar zangstem een magische sfeer te creëren. In tekst en muziek staat de beleving centraal, wat leidt tot poëtische, grappige en ontroerende momenten. Een voorstelling van Ageeth is een ervaring voor het hele gezin: samen genieten en met een glimlach de zaal verlaten.

LEES OOK: Tabletcafé in Oude-Tonge

Tickets voor de voorstelling ‘If you’re happy….’ kosten €12,50 en zijn online te bestellen via houtenkaap.nl en te reserveren via [email protected].

Reacties