Met de boot over het Haringvliet

Foto: PR Gemeente Goeree-Overflakkee

Vaar mee met de Haringvliet Expeditie van Waterbus en beleef het Haringvliet op een unieke wijze. Tijdens de zomervakantie vaart de Haringvliet Expeditie maar liefst 6 dagen per week. Op verschillende dagen is er vertrek vanuit Rotterdam of Dordrecht. Geniet van de tocht over het water en verken de mooie en uiteenlopende bestemmingen. Een leuk uitje voor het hele gezin!

Expeditie Haringvliet vaart van 10 juli tot en met 26 augustus 6 dagen per week. Na de zomervakantie vaart de Waterbus tot 30 september elk weekend naar en over het Haringvliet. Neem de fiets mee aan boord en maak prachtige fietstochten vanuit de diverse bestemmingen. Gebruik de Waterbus als hop on-hop off en ontdek de leukste bestemmingen rondom het Haringvliet.

Haringvliet
Vaar vanaf Rotterdam via Oud-Beijerland en Spijkenisse zo door naar het Haringvliet. Eenmaal op het Haringvliet kies je op dinsdag, vrijdag en zaterdag bijvoorbeeld voor het natuureiland Tiengemeten met de natuur (modder) speeltuin, de vestigstad Hellevoetsluis met de musea en leuke terrassen, Stellendam met haar zeehondenopvang- en expo A Seal en unieke visafslag of het gezellige en pittoreske Middelharnis met een gezellige havenkom en leuke winkels en het aangrenzende Sommelsdijk waar je een bezoek kunt brengen aan het informatieve en interactieve Streekmuseum.

Op donderdag vaart de Waterbus vanuit Rotterdam, via Oud-Beijerland en Spijkenisse naar Tiengemeten en pendelt vervolgens de hele dag tussen Tiengemeten en Willemstad. Op woensdag en zondag vaart de Waterbus vanuit Dordrecht naar Willemstad en Tiengemeten en andersom.

LEES OOK: Dit is er deze week allemaal te doen op Goeree-Overflakkee

Mee met de Waterbus?
De waterbuskaarten en alle informatie voor de Haringvliet Expeditie zijn alleen online te bestellen via www.waterbus.nl/haringvliet. Hier vind je ook meer informatie over de vaartijden en op- en afstaplocaties. Op vertoon van het waterbusticket krijg je bij verschillende musea en bezienswaardigheden rondom het Haringvliet een korting op de entreeprijs.

Reacties