Magic Circus in Sommelsdijk

Foto: PR Magic Circus

Magic Circus, het Nederlands Stadscircus, raast door het land met de nieuwe moderne voorstelling ´Hoe dan?!´.

Waar andere circussen blijven hangen in oubollige tradities met veren en zwaar geschminkte ‘enge’ clowns is het Magic Circus nieuwe wegen ingeslagen. Dit jaar is het intieme stadscircus service-gerichter dan ooit. Alles is veilig en safe met beveiliger Dave. Hij bewaakt de Magic Dome met zijn eigenwijze waakhonden. Dat is maar goed ook, want een clown die onderweg is naar Tirol, verdachte pakketjes, levende koffers en krachtpatsers uit het Osmeens Staatscircus moet je goed in de gaten houden. Nederlands enige reizende 6-masten circustent, de Magic Dome, zal te bewonderen zijn aan de Staverseweg bij De Staver. Uniek!

Het circus treedt normaliter vooral op in steden als Amsterdam, Amersfoort, Utrecht en Rotterdam. Voorstellingen zijn zaterdag 4 augustus 19.00 uur, zondag rustdag en maandag 6 augustus om 16.00 uur.

Hoe dan?!
Marlene Dietrich en Hildegard Knef zongen “Ich hab noch einen Koffer in Berlin”. Zij waren niet de enigen. Overal waar Magic Circus kwam, heeft men nog koffers staan. Niet alleen met emotionele bagage, want een stukje van het Magic Circus blijft altijd achter in de harten van het publiek en een stukje van het publiek blijft achter in het bruisende circushart. Hoe Dan?! Tja, dat is de magie van het Magic Circus.

Hoe Dan?! biedt voldoende ingrediënten voor 100 minuten eigentijds circusvermaak inclusief pauze. De aanwezige piccolo stijgt als kofferspecialist tot ongekende hoogte. Je gelooft je ogen niet bij evenwichtskunsten en handstanden en zelfs de waakhonden blijken multifunctioneel geschoold. Een Belgisch mini-paardje blijkt zijn kleuren al heel goed te kennen. Clown Jofri verbluft, vertedert en vermaakt met subtiele goocheltrucs en zijn komische talent. Jofri presenteert ook vol trots de luizenmoeder Esmeralda. De circusdirecteur laat dit jaar een leugendetector los op het publiek zodat eerlijkheid en rechtschapenheid kunnen zegevieren. Hoe Dan?! Je beleeft het in het favoriete circus van de Nederlandse steden.

LEES OOK: Dit is er deze week te doen op Goeree-Overflakkee

Kaarten zijn vanaf een uur voor aanvang verkrijgbaar aan de circuskassa en tot twee uur voor de start van de voorstelling zijn kaarten ook verkrijgbaar bij de Primera en via de website van het circus. De entreeprijzen liggen tussen de €12,- en €19,- afhankelijk van leeftijd en zitplaatscategorie. Bij diverse winkels en op de circus website zijn kortingsbonnen van € 3,- te vinden.

Het modernste circusfestijn voor Nederlandse gezinnen. Voel de magie en betast de betovering van het Magic Circus. Mis het niet!

Reacties