Deze week op Goeree-Overflakkee

Foto: Ronny van Casteren

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons.

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist.

Filmmiddag
Op dinsdagmiddag 17 juli wordt er een Smurfenfilm vertoond in de Raadzaal van de Bibliotheek in Ouddorp. In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt.

Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen. De Smurfen hopen het geheimzinnige Verloren Dorp te bereiken voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Op hun reis vol actie en gevaar zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid!

Plaatsen voor deze film reserveer je via www.leerenbeleef.nl/jeugd of aan de balie in de Bibliotheek.

Filmmiddag voor de jeugd | Bibliotheek Ouddorp, Raadhuisstraat 4 | dinsdagmiddag 17 juli | aanvang 14:00 uur | €4,00 / €2,50 voor Bibliotheekleden

Bingo
Woensdag 18 juli is er een BINGO VAN DE OUDERENVERENIGING GOEREE OVERFLAKKEE de O.G.O. om 13.30 uur het wijkgebouw de Zwaluw Sperwer 55 te Sommelsdijk. De zaal is open om  13.00 uur. De koffie/thee is gratis bij binnenkomst. We spelen 9 rondes voor € 3.50 . Daarnaast nog 9 extra prijsjes gratis. En in de pauze is er verkoop van 2 extra rondes voor € 1.00 per ronde. Ook is er een verloting.

Bingo
Zaterdag 21 juli is er een BINGO VAN DE OUDERENVERENIGING GOEREE OVERFLAKEE DE O.G.O om 19.30 uur in de Zwaluw Sperwer 55 te Sommelsdijk. De zaal is open om 19.00 uur. De koffie /thee is gratis bij binnenkomst. We spelen 11 rondes voor € 6.50. Daarnaast nog 9 extra prijsjes . En in de pauze is er verkoop van 2 extra rondes voor € 1.00 per ronde.

LEES OOK:  DeRijnmond Zomertoer begint op Goeree-Overflakkee

Engelstalige Comedy Night
Na twee succesvolle Nederlandse edities van de Kaapse Comedy Night organiseert strandtheater Houten Kaap op zaterdag 21 juli om 20.30 uur de eerste Engelstalige comedy night.

De line up voor deze avond wordt gevormd door Bob MacLaren, Nigel Williams en Adam Fields, drie bekende namen in het internationale comedy circuit.

De uit Nieuw Zeeland afkomstige Bob MacLaren heeft elk plekje op de wereld veroverd met zijn abnormale en verrassende comedy. De combinatie van de eenzaamheid van de kiwi’s en botte waanzin van Amsterdam geeft hem een frisse, onorthodoxe kijk op het leven. Bob heeft zijn eigen comedyclub in Amsterdam.

Als je van ongepolijste komedie houdt dan vind je Nigel Williams zeker leuk. De act van Nigel is vol energie en een pessimistische kijk op de samenleving, met gegarandeerde improvisatie en publieksparticipatie. Nigel’s act wordt beschreven als “Een lange-afstandssprint van de lach zonder eindbestemming”.

De in Amsterdam gevestigde Britse komiek Adam Fields is een levendige en visuele komiek die consequent hard en snel gelach teweegbrengt. Zijn stijl is een merkwaardige mix van verfijnde Brit en neurotische jood, die een breed scala aan onderwerpen behandelt. Adam is een van de beste headliners en M.C. in het Nederlandse circuit.

Voor meer informatie over de comedians en video’s zie de Facebookpagina van de Houten Kaap: Facebook.com/houtenkaap. Kaarten voor de Comedy Night kosten €15,00 en zijn online te bestellen via houtenkaap.nl en te reserveren via [email protected].

Reacties