Soggy B speelt The Last Waltz

Foto: PR Soggy B

De titel van het evenement laat het klinken alsof het een afscheidsfeestje wordt van de Flakkeese band Soggy B. Niets is minder waar, gelukkig!

Op 25 november 1976 in de Winterland Ballroom te San Francisco neemt Martin Scorcese het onvergetelijke afscheidsconcert op van the Band. De leden van the Band nodigen voor deze avond hun vriendjes en vriendinnetjes uit die toevallig ook dè toonaangevende artiesten van hun generatie zijn. Denk hierbij aan Neil Young , Bob Dylan, Eric Clapton, Joni Mitchell, Van Morrison en vele anderen.

Soggy B neemt het heft in eigen handen om The Band te eren met een spectaculaire avond. Het wordt een avond vol te gekke, bewierookte muziek, uitgevoerd door henzelf en hun Flakkeese muzikale vriendjes en vriendinnetjes.

Het concert vindt plaats op zaterdag 13 oktober in de Foyer van het Diekhuus in Middelharnis. Kaarten zijn te koop via de website van het Diekhuus en aan de deur op de avond zelf, mits het niet is uitverkocht. De avond begint om 20.00 uur en de entree bedraagt 10 euro.

LEES OOK: Sabine Durinck ontvangt naast diploma een beloning voor kampioenen

Reacties