‘s Zomers plezier bij SRGO

Foto: Sam Fish

Ook tijdens de zomervakantie staat SRGO voor je klaar voor sport & plezier.

Natuurlijk is ’t Zuiderdiep geopend en met mooi weer kan je in Stellendam lekker buiten zwemmen. Op dinsdag en zondag kan je ook in de Staver terecht voor pret in het water of op de bowlingbaan. Of wil je samen met je vrienden een spannend zaalvoetbalduel uitvechten? Neem dan contact op om een sporthal te huren op dinsdag of zondag.

Iedereen kijkt al uit naar de zomervakantie. Lange vrije dagen, hopelijk mooi weer en misschien nog wel op vakantie. Echter is er op Goeree-Overflakkee ook genoeg te doen. Zowel voor toerist als vaste bewoner kan je bij Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee terecht op twee locaties voor vertier.

Zuiderdiep
In ’t Zuiderdiep kan je dagelijks, met uitzondering van zondag, terecht voor recreatief zwemmen. Naast het prachtige binnen- en (bij mooi weer) buitenbad, worden er ook diverse zomeractiviteiten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een tropische middag, pannenkoekenmiddag of opblaasdierenmiddag.

LEES OOK: Ook deze zomer extra dienstverlening aan de strandgasten

Staver
In de Staver kan je twee dagen in de week terecht, op dinsdag en zondag. Je kan tussen 11.00 en 16.00 uur lekker zwemmen in het zwembad of een bowlingbaan huren om jouw highscore te verbeteren. Wil je graag een sporthal huren voor een andere activiteit? Neem dan contact met ons op.

De overige locaties van Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee zijn enkel op afspraak geopend. Wil je nog een zaal reserveren op een van de locaties, dan horen we het graag.

Reacties