Jubileum bij SRGO locatie De Staver

Foto: PR Stichting SRGO

Afgelopen maand was Christien Markus 12,5 jaar in dienst bij SRGO locatie De Staver. Een prachtige prestatie! Stichting SRGO is trots op haar personeel en feliciteert Christien met dit prachtige jubileum.

Al 12,5 jaar geeft Christien Markus met passie zwemles in de Staver. Van zwemles aan kleine kinderen tot aqua sportieve lessen aan volwassenen. In 2005 kwam ze in dienst bij de Staver, eerst als stagiair en nu als zwemonderwijzer. Ze heeft sindsdien al een hoop veranderingen meegemaakt.

Van allerhande vernieuwingen en verbeteringen in het zwemprogramma en daarbuiten tot afgelopen jaar de samensmelting van de diverse stichtingen in Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee. Inmiddels is het zwem-ABC landelijk helemaal vernieuwd en draagt Christien hier ook haar steentje aan bij.

Christien heeft veel plezier in haar werk. Als we haar spreken zegt ze hierover: “Ik ben sowieso trots dat ik werk in het vakgebied waar ik voor geleerd heb. Via de Staver heb ik nog allerlei nieuwe cursussen mogen volgen om me verder te specialiseren. Zo blijf ik mijn kennis up-to-date houden. Omdat ik uit Oude-Tonge kom, is het makkelijk aan te rijden en ik heb fijne werktijden, zodat ik veel tijd over heb voor mijn zoontje. Ook fijn zijn mijn collega’s die me altijd steun en hulp bieden om verder te komen en om enthousiast te blijven. Ik heb altijd gezegd: ik weet niet of ik voor altijd badjuffrouw wil zijn, maar zolang ik het werk leuk blijf vinden, dan ben ik dat nog een hele tijd!”

LEES OOK: Jury Rabobank Cultuurprijs Literatuur aan de slag met inzendingen

SRGO
Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee werkt dagelijks met ruim 40 professionals aan ruimte voor beweging. Ze streeft naar een gezond en vitaal Goeree-Overflakkee. Hiertoe exploiteert ze zeven accommodaties op het eiland, waaronder drie zwembaden.

Reacties