Speciale TOF Lancering in Ouddorp

Foto: Sam Fish

De TOFfe mensen van Trots op Flakkee kozen voor de lancering van alweer het zesde magazine restaurant Molenzicht in Ouddorp uit. Maar niet alleen het magazine werd gelanceerd…

Door Sam Fish

Het nieuwe magazine werd gepresenteerd door Pau Heerschap in het restaurant en Koos Moerenhout vanuit Italië waar hij aanwezig is bij de Giro d’Italia Under 23. Al had het qua weer het strand van Ouddorp kunnen zijn, aangezien het weer precies hetzelfde was. “Ik vind het heel erg tof dat ik op de cover van het nieuwe magazine mag staan, maar jammer dat ik er niet bij kan zijn vanavond,” vertelt hij in een opgenomen filmpje dat de aanwezigen te zien krijgen. “Ik hoop dat jullie allemaal genieten van het nieuwe blad en hopelijk volgen er nog velen.”

Grôôs
Na de lancering van het magazine is het dan tijd voor een andere speciale onthulling. “Bij de lancering van de vorige editie van ons blad hebben we beloofd samen te werken met Solaes,” zegt Alex van Kempen, voorzitter van Trots Op Flakkee. “En beloftes moet je nakomen. We hebben om tafel gezeten om een echt lentebiertje te creëren, maar dat werkte toch niet helemaal. Uiteindelijk hebben we een combinatie van toffee en vanille gevonden die werkt en dus is het een echt TOFfée biertje!”

De naam van het biertje hebben de twee samenwerkende teams van TOF en Solaes echter niet zelf bedacht. “Toen we uiteindelijk een naam moesten gaan bedenken vonden we dat het wel leuk zou zijn als alle TOFfe mensen op Goeree-Overflakkee ook inspraak zouden hebben en dus hebben we op Facebook een oproepje geplaatst,” vertelt Alex. “Daar kwam de volgende naam uit.” Het bier wordt onthuld en tevoorschijn komt een kratje met daarin het enige echte Grôôs bier, gemaakt door Trots op Flakkee en brouwerij Solaes.

LEES OOK: Fanfareorkest De Hoop geeft spectaculair optreden in Ouddorp

TOF Magazine
Het magazine van Trots op Flakkee komt twee keer per jaar uit om iedereen er nog eens goed aan te herinneren waarom Goeree-Overflakkee zo tof is. Het is een magazine zonder reclame en wordt gemaakt door een team enthousiaste vrijwilligers. Dit kan echter alleen door de steun van anderen, van bedrijven en van de lezers. De organisatie doet dan ook een oproep: “Zonder de donaties kan dit geweldige blad niet blijven bestaan en we doen het zo ontzettend graag! We zouden het daarom echt heel TOF vinden als iedereen een steentje bij wil dragen.”

Vind jij het blad ook zo TOF, help de helden dan een handje en je krijgt er nog iets leuks voor terug ook! TOF kun je al sponsoren voor 100 euro, daarvoor krijg je 25 exemplaren, redactionele aandacht op Facebook en naamsvermelding op de website en in het magazine. Met een sponsoring van 250 euro krijg je 100 exemplaren, redactionele aandacht op Facebook en naamsvermelding op de website en in het magazine. Doneer je 500 euro voor het volgende magazine dan krijg je er krijg je 100 exemplaren van twee edities, redactionele aandacht op Facebook en naamsvermelding op de website en in het magazine van beide edities voor terug. En ben je echt heel TOF en kun je 1000 euro missen dan krijg je krijg je 250 exemplaren van twee edities, een fotoreportage in je bedrijf, redactionele aandacht op Facebook en naamsvermelding op de website en in het magazine van beide edities.

“Let wel, sponsor ben je niet voor het leven, maar voor één of twee edities,” aldus de organisatie.

De nieuwe editie van TOF magazine is één dezer dagen gratis te krijgen bij T-Toys in Dirksland, de bibliotheek in Middelharnis, De Vos financiële Diensten in Ooltgensplaat, de bibliotheek en Troella in Oude-Tonge, de bibliotheek en het VVV-kantoor in Ouddorp, het Vogelcentrum G-O in Stellendam en bij 19Toen en Solaes in Sommelsdijk.

Reacties