117 Nieuwe besmettingen op het eiland volgens RIVM

Foto: Afbeelding van mohamed Hassan via Pixabay

Het coronadashboard van de Rijksoverheid is weer aangevuld door het RIVM. We kijken naar de cijfers van maandag 21 maart.

Door Sam Fish 

Landelijk opnieuw een mooie daling! Het RIVM meldt voor vandaag 31.883 nieuwe besmettingen in het land. Dat zijn er 2963 minder dan gisteren. Het wekelijks gemiddelde staat voor vandaag op 46.597 besmettingen per dag. Volgens het dashboard zijn er sinds gisteren drie mensen overleden aan de gevolgen van het virus.

Op Goeree-Overflakkee ook een kleine daling. Hier zijn sinds gisteren 117 nieuwe besmettingen gemeld bij het RIVM. Dat zijn er 44 minder dan gisteren. Het wekelijks gemiddelde staat voor vandaag op 168 besmettingen per dag.

Wil je weten wat voor gegevens er nog meer worden verzameld rondom het virus? Check dan het coronadashboard!

LCPS 

Het Lancelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding heeft een update gedeeld. Zij melden dat er op dit moment 2017 coronapatiënten in de Nederlandse ziekenhuizen liggen. Dat zijn er 157 meer dan gisteren. Van hen liggen 148 patiënten op een intensive care-afdeling. Dat zijn er 11 meer dan gisteren. En op de reguliere COVID-afdelingen liggen op dit moment 1869 mensen. Dat zijn er 146 meer dan gisteren.

Cookieinstellingen