Vandaag 19 nieuwe besmettingen gemeld door RIVM

Foto: Afbeelding van mohamed Hassan via Pixabay

Het coronadashboard is weer aangevuld, het RIVM heeft de cijfers van donderdag 25 maart gedeeld. En die cijfers zijn wederom omhoog gegaan.

Door Sam Fish

Zo zijn er voor het hele land wederom meer dan 7000 besmettingen gemeld in 24 uur. Om precies te zijn gaat het om 7740 nieuwe meldingen van besmette personen. Dat zijn er 137 meer dan gisteren. Op het eiland zijn we juist iets gedaald. In de afgelopen 24 uur zijn er op Goeree-Overflakkee 19 nieuwe besmettingen gemeld, dat zijn er 4 minder dan een dag eerder.

CuraMare 

Morgen is het vrijdag en komt er als het goed is een nieuwe coronakaart van zorgorganisatie CuraMare. En daarom kijken we nog even terug op de situatie van vorige week, zoals de kaart van vrijdag 19 maart die aangaf. Daarop is te zien dat er binnen het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis nog 12 mensen worden behandeld voor het coronavirus. Binnen woonzorglocaties Nieuw Rijsenburgh (Sommelsdijk) en Ebbe & Vloed en de thuiszorg is elk nog één bewoner/cliënt ziek. En nog drie mensen liggen er op de afdeling tijdelijke opname.

In totaal zijn binnen zorgorganisatie sinds de nieuwe telling van 1 september al 366 mensen genezen verklaard van het virus. Helaas zijn er echter binnen de locaties van CuraMare ook 67 mensen overleden aan de gevolgen van het virus.

CuraMare coronakaart 19 maart