11 nieuwe besmettingen gemeld op Goeree-Overflakkee

Foto: Afbeelding van mohamed Hassan via Pixabay

Een nieuwe dag betekent weer nieuwe cijfers. Het RIVM heeft dan ook het coronadashboard aangevuld met de cijfers van vrijdag 22 januari.

Door Sam Fish

De landelijke cijfers zijn bijna gelijk aan die van gisteren, het zijn er slechts 43 minder dan donderdag 21 januari. Er zijn in de afgelopen 24 uur namelijk 5791 nieuwe besmettingen gemeld voor heel Nederland. Op Goeree-Overflakkee is een kleine stijging te zien. Hier zijn vandaag 3 besmettingen meer gemeld dan gisteren, namelijk 11 in de afgelopen 24 uur.

CuraMare 

Het is vrijdag en dat betekent dat zorgorganisatie CuraMare hun nieuwe coronakaart hebben gepubliceerd. Daarop is de situatie te zien binnen alle locaties van CuraMare. Hierop staan overigens geen werknemers, alleen bewoners, cliënten en patiënten.

Op de kaart van vrijdag 22 januari is te zien dat er in het ziekenhuis 21 mensen naar huis zijn gestuurd. Zij zijn gezond genoeg om thuis verder aan te sterken. Er liggen nu nog 17 coronapatiënten in het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland. Dit zijn ook meteen de enige veranderingen op de kaart. Er zijn deze week gelukkig geen mensen overleden aan de gevolgen van het virus, binnen CuraMare.

curamare coronakaart 22 januari