Coronapatiënt in Dirksland ziekenhuis overleden

Foto: Afbeelding van Willfried Wende via Pixabay

In de afgelopen 24 uur zijn er op Goeree-Overflakkee 19 nieuwe coronabesmettingen gemeld. Dat is te zien op het coronadashboard.

Door Sam Fish

Op het dashboard zijn de cijfers te zien van woensdag 14 oktober. Er is een kleine daling in het aantal landelijke besmettingen vergeleken met gisteren. Er zijn namelijk 7305 nieuwe besmettingen gemeld voor ons land. Gisteren waren dat er nog 7393.

Op Goeree-Overflakkee zijn er dus 19 nieuwe besmettingen bijgekomen. Gisteren waren dat er 8.

CuraMare

Zorgorganisatie CuraMare heeft vandaag nog geen nieuwe coronakaart gepubliceerd en dus kijken we naar die van dinsdag 13 oktober. Die was namelijk ook wat later en is gisteren niet meegenomen in de cijfers.

Op de kaart is te zien dat er gisteren iemand overleden is gemeld in het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Zes anderen zijn ontslagen uit het ziekenhuis. Echter is er ook weer één coronapatiënt bijgekomen. Er liggen nu 14 coronapatiënten in het ziekenhuis in Dirksland.

Ook is te zien dat de situatie van de Geldershof iets is veranderd. Daar zijn vijf bewoners genezen verklaard. Op dit moment vechten er nog zeven bewoners tegen het virus.

Kaart 14 oktober

Inmiddels is ook de kaart van woensdag 14 oktober online gezet. Daarop is te zien dat er nog eens twee mensen zijn ontslagen uit het ziekenhuis, maar er zijn ook weer vijf coronapatiënten opgenomen. Daarmee liggen er nu 17 coronapatiënten in het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland.

curamare coronakaart 14 oktober