CuraMare werpt een blik terug op het corona-virus

Foto: Afbeelding van Alexandra_Koch via Pixabay

CuraMare organiseert voor dinsdag 30 juni een online uitzending, in samenwerking met huisartsen. Hierin geven specialisten een (terug)blik op het corona-virus.

Wat weten we nu eigenlijk over het corona-virus? Waarom zijn de maatregelen van de overheid noodzakelijk? En hoe kunnen we veilig met elkaar omgaan.

Inhoud

Er is geen inhoud bekend voor de avond. Dat kan ook eigenlijk niet, want de kijker bepaalt! Voorafgaand aan de uitzending kunnen vragen worden ingezonden. Dit kan hij het aanmelden voor de uitzending. De specialisten zullen in de uitzending zoveel mogelijk vragen beantwoorden.

Sprekers

Wel is bekend wie er tijdens de uitzending zullen spreken. Aan het woord komen de burgemeester, huisartsen, een longarts en een internist uit het ziekenhuis. Daarnaast spreekt een deskundige infectiepreventie en een specialist ouderengeneeskunde.

Meer informatie

De uitzending vindt plaats op dinsdag 30 juni. Deze is online te bekijken, maar vooraf aanmelden is verplicht. De uitzending begint om 20.00 uur, de link naar de uitzending wordt vooraf toegestuurd. Aanmelden kan via de website van CuraMare.