Geen veranderingen in corona-situatie sinds gisteren

Foto: Afbeelding van Tumisu via Pixabay

Goed nieuws voor Goeree-Overflakkee. Er is wederom niets veranderd in de corona-cijfers op het eiland sinds zondag 17 mei. Dat is de tweede keer sinds de uitbraak van het virus op het eiland. Het lijkt er dus op dat we de goede kant op gaan.

Door Sam Fish

Het RIVM meldt nog steeds 255 positief geteste mensen. Binnen CuraMare zijn dat er 174. Doordat er geen veranderingen zijn, betekent dat ook dat er ook geen mensen zijn overleden. Er zijn geen nieuwe besmettingen bijgekomen binnen de zorgorganisatie. Het totaal aantal mensen dat nog vecht tegen het virus binnen CuraMare blijft dus staan op 13.

Nodig

Het zou bijna niet nodig zijn om er een artikel aan te wijden. Maar het is belangrijk om te blijven updaten hoe de situatie ervoor staat. Ook goed nieuws als van vandaag mag best gedeeld worden. Daarnaast is het ook nodig om scherp te blijven. Dat er vandaag niets is veranderd in de cijfers wil niet zeggen dat we er zijn. Het is nog steeds belangrijk om de basisregels op te volgen. Was je handen regelmatig, hoesten en niezen doen we in de ellebogen en houdt minstens anderhalve meter afstand van elkaar.

CuraMare corona-kaart 18 mei