Run jij deze zomer je eigen pop-up restaurant?

Foto: Fred Redeker

Het restaurant op Marina Stellendam is per direct gestopt. Het ging niet langer door de corona-crisis. En dat net nu de restaurants weer bijna open mogen.

Door Sam Fish

Er wordt vanaf 1 juni een heuse run verwacht op de horeca. Mensen mogen eindelijk weer buiten genieten. Maar de capaciteit van veel restaurants is meer dan gehalveerd. Maar restaurant Loef is gestopt vanwege de corona-crisis. En dus bieden ze een prachtige kans voor een horeca-ondernemer die deze zomer niet voluit kan door de anderhalve meter beperking.

Pop-up restaurant

“Welke creatieve horeca-ondernemer wil deze zomer een pop-up restaurant runnen?,” luidt de oproep. “Wij bieden een compleet, modern en sfeervol ingericht restaurant en terras. Alles volledig operationeel.”

Voor de eigenaren van de Marina is het belangrijk dat hun gasten naar en fijn restaurant kunnen. Restaurant Loef kan ze het door de crisis niet meer realiseren. En dus gunnen ze het een ondernemer graag om een mooie zomer te draaien.

“Als je interesse hebt, laat het graag snel weten,” sluiten ze af. “Dan kunnen we bespreken hoe we dit kunnen invullen.”

Meer informatie

Ben jij een horeca-ondernemer die wel even een goede zomer kan gebruiken? Of heb je misschien een ander goed idee? Of kun je wel wat extra informatie gebruiken? Neem dan contact op met Fred Redeker via 06 53 12 02 40. Of stuur een mail naar [email protected].

Marina Stellendam