Nieuwe corona-patiënt erbij in Nieuw Rijsenburgh

Foto: Image by Arek Socha from Pixabay

Volgens de nieuwe corona-kaart van CuraMare is er een corona-patiënt bijgekomen in Nieuw Rijsenburgh. Daar zijn op dit moment nog steeds 16 mensen ziek. Wel zijn er ook al 33 opgeknapt daar.

Door Sam Fish

Bij woonzorglocatie Ebbe en Vloed in Oude-Tonge is een besmetting weggehaald. Waarschijnlijk is dit een correctie op eerdere cijfers. En goed nieuws; in het ziekenhuis zijn twee mensen genezen verklaard van het virus. Zij kunnen gaan beginnen aan het herstelproces. Binnen heel CuraMare zijn er op dit moment 165 patiënten, cliënten en bewoners positief getest op het virus. In totaal zijn 98 van hen ook weer genezen verklaard.

Cijfers

Het RIVM meldt op dit moment voor heel Nederland 38.245 positief geteste mensen, dat zijn er 400 meer dan gisteren. Zij komen niet allemaal in het ziekenhuis terecht. Op dit moment liggen er namelijk 10.521 (+65) in het ziekenhuis. Op Goeree-Overflakkee liggen er op dit moment nog 13 mensen in het ziekenhuis. Volgens het RIVM heeft Goeree-Overflakkee op dit moment 244 mensen met een positieve testuitslag. Let op, hier zitten ook mensen bij die al genezen zijn verklaard.

Weet wel dat het bij deze cijfers alleen gaat om mensen die getest worden. Aangezien er maar weinig wordt getest, weten we dus niet wat de exacte aantallen zijn.

CuraMare corona-kaart 27 aprilLEES OOK: Kleedjesmarkt in de voortuin en een aubade onder het balkon voor opa en oma

  • Wil je wakker worden met het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!