Faunapark Flakkee in de problemen door corona

Foto: Sam Fish

De corona-crisis houdt iedereen in zijn greep en iedereen loopt wel ergens tegenaan door de maatregelen. Zo ook Faunapark Flakkee.

Door Sam Fish

Het park, sinds vorig jaar officieel een dierentuin, in Nieuwe-Tonge is bang voor wat de crisis gaat doen. “Van de één op andere dag geen inkomsten,” schrijven ze op Facebook. “De korte termijn zorg is die voor onze dieren.” Ze zijn bang dat ze binnenkort niet meer voor de dieren kunnen zorgen.

Daarbij gaat het vooral om medische zorg en natuurlijk de voeding en andere benodigdheden. Hoelang kan het park dit nog bekostigen zonder inkomsten? Daarom vragen ze iedereen om hulp.

Geld

Heel simpel; het park heeft geld nodig. Dit kan natuurlijk heel saai handje contantje. Saai misschien, maar even welkom en belangrijk! Maar je kunt het ook leuk maken door een dier te adopteren. Natuurlijk houdt dat niet in dat deze door de achtertuin zal wandelen zolang de corona-crisis aanhoudt. Het gaat er dan vooral om dat je zorgt dat het dier verzorgd kan blijven worden. Dit door middel van financiële bijdrages.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een losse donatie te doen. “Hiervoor zijn diverse mogelijkheden en u krijgt hier iets voor terug. Wilt u ons helpen?,” luidt de noodkreet.

Helpen

Ben je in de positie om het park financieel te steunen op welke manier dan ook? Kijk op www.faunaparkflakkee.nl voor alle mogelijkheden. Het park en de dieren is iedereen enorm dankbaar.