PLUS Middelharnis komt met eigen maatregelen

Foto: Google Streetview

Landelijk zijn er al aardig wat maatregelen ingesteld om zoveel mogelijk de besmetting van het corona-virus te bestrijden. De Plus in Middelharnis komt met eigen regels.

Door Sam Fish

Supermarkteigenaar André Singerland plaatst de nieuwe regels op hun Facebookpagina namens zichzelf en het hele team. Het is dan ook om iedereen te helpen. Klanten én medewerkers.

Regels

“Ook wij bij PLUS Slingerland voelen onze verantwoordelijkheid,” schrijft hij. “Zowel naar u als consument als naar onze medewerkers.” De nieuwe maatregelen gaan dan ook per direct in.

  • We zullen drie kassa’s openstellen zodat we u ruimte geven
  • U wordt verplicht een winkelwagen te gebruiken zodat we u ruimte geven
  • We zullen maximaal 20 klanten tegelijkertijd naar binnen laten zodat we u ruimte geven
  • We zullen maximaal twee personen die bij elkaar horen toelaten om u ruimte te geven
  • We vragen u om afstand te houden van onze medewerkers om ons ruimte te geven, om veilig te kunnen werken en u van dienst te kunnen blijven zijn

Nodig

De nieuwe maatregelen zijn nodig in de supermarkt. “Tenslotte zijn wij ook mensen en wij vrezen ook voor onszelf en onze naasten,” zo sluit hij af. “We hopen dat we zo snel mogelijk u weer leuk en vrij kunnen laten winkelen. We rekenen op u. Bedankt voor uw medewerking!”

Afstand

Het afgelopen weekend was het prachtig weer en bleek het maar moeilijk te zijn om binnen te blijven of afstand te houden. Er werd landelijk zelfs een NL Alert verstuurd.