Begin 2022 goed met een gloednieuwe kalender

Foto: Ellen van den Doel

Het wordt een beetje een traditie inmiddels. Zodra het jaar ten einde loopt komt Ellen ten Doel met een nieuwe kalender van Goeree-Overflakkee.

Je hoort ons zeker niet klagen. Het hele jaar door zoekt ze de mooiste plekken van het eiland om ze nóg mooier op de foto te zetten. Ellen is erg goed in wat ze doet en jij kan die foto’s gewoon aan de muur hebben hangen.

Kalender 2022

Een kalender is altijd handig voor thuis, op kantoor of op het toilet. En als er dan ook nog eens zulke mooie foto’s op staan, dan wil je hem toch helemaal hebben? De kalender staat vol met kleurrijke foto’s van het eiland. Indrukwekkende vergezichten tijdens zonsopkomst of zonsondergang.

De nieuwe kalender is een muur maandkalender van A3 formaat. Hierdoor komen de foto’s erg goed tot hun recht. Uiteraard staan alle feestdagen erin benoemd. En er is genoeg ruimte om zelf ook nog een hoop toe te voegen! En als je zelf geen kalender gebruikt, is hij ook erg leuk om cadeau te doen!

Bestellen

Wil jij zo’n eilandelijke kalender hebben of weggeven? Kijk dan op de website van Ellen om hem te bestellen. Daar zie je ook meteen een voorproefje van alle foto’s! De kalender kost € 16,50 en wordt gratis thuis bezorgd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen