Pepernotenmarkt op Diekhuusplein in Middelharnis

Foto: Pixabay; Nietjuh

Het Diekhuusplein verandert op zaterdag 23 november weer in een Pietenplein. Er is dan namelijk een heuse pepernotenmarkt.

Het is de derde keer dat de markt met vele kraampjes zal worden gehouden in Middelharnis. Naast de kraampjes is er ook weer genoeg te doen voor de kinderen. Zo is er een draaimolen, een bungee-jump en de ‘Pepernotenspelkaart’.

Tijdens het bezoeken van de kraampjes kan het zomaar gebeuren dat je ineens oog in oog staat met de Sint en zijn pieten. Zij doen namelijk ook een rondje over de markt. Daarnaast is er ook muzikale aankleding door blaaskapel ’t Wor Niks uit Steenbergen. Zij zullen ook de lampionnenoptocht begeleiden op vrijdagavond 29 november.

Pepernotenspelkaart

Bij de kraam van Hart van Goeree-Overflakkee is tijdens de pepernotenmarkt de pepernotenspelkaart te krijgen. Met deze spelkaart kun je de rebus oplossen die in de etalages van diverse winkels te vinden is. Je kunt daarmee een grote zak pepernoten winnen.

Daarnaast is het bij deze kraam ook mogelijk om te knutselen en op de foto te gaan met Pieten. Allemaal gratis. Ook kun je kruidnoten bakken bij Bakkerij BIenefelt en lekkere kruukplaetjes halen bij Bakker van Helden.

De pepernotenmarkt is te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen