Sinterklaas komt langs bij Ouddorp Duin

Foto: Erik van Wegen

Vol verwachting klopt ons hart, want Sinterklaas en zijn pieten komen ook dit jaar weer naar Ouddorp Duin.

Op zaterdag 30 november zijn de hele dag allerlei activiteiten georganiseerd voor het hele gezin. Er is genoeg te doen voor iedereen!

Pietenontbijt Restaurant Bij Marc 

De dag begint om 9.30 uur met een heerlijk uitgebreid Pietenontbijt bij Restaurant Bij Marc. De pieten gaan na het eten pepernootjes bakken met de kinderen.

Poppenkast

Om 11.00 begint de spannende poppenkastvoorstelling ‘Piet redt het Sinterklaasfeest’. Deze wordt vertoond in Strandtheater Houten Kaap. Het is bijna 5 december. Het is druk in het kasteel van Sinterklaas, want er moeten nog veel cadeautjes worden ingepakt. Piet pakt nog even snel het laatste cadeautje in en dan zijn ze klaar om te gaan. Maar hè? Waar is de mijter van Sinterklaas gebleven? Zou de trol er iets mee te maken hebben? Piet is de grote held van het avontuur!

Pieten helpen

Na de voorstelling mogen de kinderen buiten zelf de pieten komen helpen. Alles lijkt namelijk weer even mis te gaan. Het zal nog even spannend zijn of het Sinterklaas lukt om de weg naar Ouddorp Duin te vinden. Maar met een beetje hulp gaat dat vast lukken.

Pietendisco

Na al deze spanning hebben de kinderen, de pieten en natuurlijk Sinterklaas wel een feestje verdiend. We gaan lekker allemaal dansen in de Pietendisco in de Houten Kaap. Daarnaast kunnen de kinderen ook meedoen met de chocoladeworkshop, ponyrijden en lekker knutselen.

Pietenbingo 

Om 14.00 uur gaat de dag verder met de super gezellige Ouddorp Duin Pietenbingo! De gekke pieten draaien aan de molen, dansen, zingen en wachten vol verwachting op het moment dat iemand roept ‘Bingo!’. Dan mogen de kinderen uit de bomvolle prijzentafel een cadeau uitzoeken.

En wie echt nog geen genoeg heeft gekregen van al die Sinterklaasgezelligheid, kan de dag om 17.00 uur afsluiten bij het kampvuur. Marshmallows roosteren en natuurlijk sinterklaasliedjes zingen met de pieten.

Tickets 

Reserveer een plekje voor het Pietenontbijt Bij Marc via 0187-745410 of [email protected]. Kosten: €6,95 voor kinderen en €9,95 voor volwassenen. Tickets voor de poppenkastvoorstelling om 11.00 uur kosten €5,00 en zijn online te bestellen via houtenkaap.nl en verkrijgbaar bij VVV Goeree-Overflakkee, de recepties van Landal Strand Resort Ouddorp Duin en Vakantiepark De Klepperstee. De bingotickets van €5,00 euro kan je op de dag zelf bij Strandtheater Houten Kaap kopen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen