Vierde editie Smaak aan Zee in aantocht

Foto: PR Smaak aan Zee

Smaak aan Zee is terug voor een vierde editie. Op 21, 22 en 23 juni kun je op de Brouwersdam genieten van foodtrucks, muziek en veel gezelligheid!

Aan de voet van de Brouwersdam- Grevelingen zijde, zijn dit jaar naast 24 foodtrucks ook een fashiontruck te vinden en een speciaal kinderplein. Daar kunnen de kinderen zich uitleven op een klimtoren, stormbaan, springkussens en nog veel meer! Voor een drankje wordt gezorgd aan de grote bar, de speciale Heineken bier truck en de Bloom Gin-Tonic en Di Saronno Bar.

Focus op groen

Het festival wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de gemeente Goeree-Overflakkee, die het uitriep tot een Icoonevenement. De focus van de samenwerking ligt onder meer op duurzaamheid. Smaak aan Zee bevindt zich pal naast de Noordzee, midden in de natuur, en hanteert een No Waste-beleid. Tijdens het festival kun je afvalobers tegen het lijf lopen en er is een Commitment Team actief, dat bezoekers uitlegt geeft over het belang van duurzaamheid en afvalscheiding.

In het kader van die fantastische samenwerking met de gemeente zal wethouder Tea Both het festival openen. Dit gebeurt op 21 juni om 17.00 uur. Zij zal als eerste iets lekkers nuttigen.

Ontdek de Smaak van streetfood

Van streekgerechten tot sushi, burgers, taco’s en smakelijke pizza’s. Tijdens Smaak aan Zee is een uiteenlopend aanbod aan streetfood te ontdekken. Met 24 foodtrucks zit er voor iedereen altijd wel iets lekkers tussen.

De grote bar serveert fris, bier en wijn. Maar daarnaast is er ook een heuse Heiniken biertruck. En bij de Bloom bar kun je terecht voor een Gin Tonic en een Di Saronno mix.

Bij de grote bar en de Heineken truck zie je het collectors item het Smaak aan Zee glas weer terug. Je schaft dit eenmalig aan voor 1,50 euro en je neemt het na afloop mee naar huis. De Gin-Tonic wordt geschonken in een BLOOM GT glas, waar de eenmalig 3 euro voor betaalt en ook mee naar huis mag nemen!

MuziekSmaak

Natuurlijk is er muzikaal entertainment. Tijdens het hele festival zijn er intieme liveoptredens van verschillende artiesten, onder wie Silky Sounds, Sing it Sisters en Stince. Vanuit diverse foodtrucks klinkt er muziek en over het terrein doet de Pianoman een rondje, bij de foodtruck Casa de Santos kun je vinyl beluisteren en kopen.

Dat Smaakt naar meer: Ouddorp Duin

Dit jaar niet één, maar twee keer Smaak aan Zee! De tweede editie vindt plaats op 22, 23, 24 en 25 augustus op het strandplein van Ouddorp Duin. Daar kun je genieten van 18 foodtrucks, muziek, activiteiten en workshops voor alle leeftijden.

In het kort

Wat: Smaak aan Zee met 24 foodtrucks, muziek en gezelligheid voor jong en oud | Wanneer: 21, 22 & 23 juni 2019 | Openingstijden: vrijdag 16-23 uur, zaterdag 12-23 uur en zondag 12-21 uur | Waar: terrein IC Grevelingen, Brouwersdam, Brouwersdam Binnenzijde 25 Ouddorp  | Entree Smaak aan Zee: gratis | Entree Sport- en beweegplein: € 5,- p.p. voor de hele dag | Parkeren: gratis | pin & cash betalen mogelijk (geen munten)| Meer informatie: www.smaakaanzee.nl en Facebook.com/smaakaanzee

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen