Taartbakwedstrijd bij Careyn

Foto: Pixabay; RitaE

Is bakken uw passie en is jouw taart de lekkerste van het hele eiland? Dan is dit een uitdaging voor jou!

Careyn heeft namelijk een taartbakwedstrijd in het leven geroepen. Groot of klein, alles mag. Het gaat om de smaak en hoe hij eruit ziet, maar het is niet de bedoeling dat hij versierd wordt met marsepein.

Winst
De winst gaat dus naar de persoon die de lekkerste en mooiste taart bakt. Naast een leuke prijs, maakt de winnaar ook kans dat zijn of haar recept gebruikt gaat worden in ‘De Snoeperij’ in Dirksland. En niet alleen dat, na de wedstrijd is het mogelijk de taart te doneren aan de bewoners van Zorgcentrum de Geldershof, zodat er genoten kan worden. Als de deelnemer de taart liever zelf opeet of weggeeft, dan kan deze gewoon weer opgehaald worden.

LEES OOK: Schotejil aan de leiding in Regio B-Competitie

Inleveren
De taarten kunnen ingeleverd worden bij het Careyn Activiteitencentrum ’t Reginahof op donderdag 16 november tussen 9.00 en 11.00 uur. Zorg dat er bij inlevering een briefje bij de taart zit met daarop het gebruikte recept, uw naam en telefoonnummer. Voor meer informatie kan er gebeld  worden met 0653816147 of stuur een mail naar [email protected].

Reacties