PvdA trakteert medewerkers van Dirksland ziekenhuis

Foto: PR Partij van de Arbeid

Een zoete inval in het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland. Leden van de Partij van de Arbeid kwamen soezen brengen voor de medewerkers.

Het was een traktatie om het zorgpersoneel en alle ondersteunende diensten te bedanken voor hun inzet. De eerste soezen werden in ontvangst genomen door verpleegkundigen Gerda Visser (helemaal rechts op de foto) en Henja Doornheim. Het was de eer aan Cees Grinwis en Swier Gast (helemaal links op de foto) om het lekkers langs te brengen. En dat waren niet alleen soezen, maar ook een feestelijke taart!

Vanwaar al dit lekkers?

“Ieder jaar houdt de PvdA een kerstactie onder haar leden voor een goed doel,” vertelt Cees Grinwis. “Dit keer is er unaniem gekozen voor de medewerkers in het van Weel-Bethesda ziekenhuis op ons eigen eiland. De afgelopen jaren is er een groot beroep gedaan op de inzet, flexibiliteit en professionaliteit van de medewerkers. Iedereen is de hen dan ook erg dankbaar.”

In totaal is er 700 euro gedoneerd voor alle medewerkers in het ziekenhuis. Daarvan werden de medewerkers op soezen getrakteerd. “Met de soezen en feestelijke taart willen wij onze waardering uitspreken voor het mensenwerk, dat iedereen met grote toewijding verricht,” aldus de heer Grinwis.

Cookieinstellingen