Zorg in Dirksland Ziekenhuis weer goed gewaardeerd

Foto: PR CuraMare

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland behoort ook dit jaar tot de tien best gewaardeerde ziekenhuizen van Nederland.

De Patiëntenfederatie Nederland maakte deze uitslag op dinsdagmiddag 7 december bekend. Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis wordt gemiddeld gewaardeerd met een 8,5. Ook in 2019 stond het ziekenhuis al in de top 10.

Het ziekenhuis dankt de hoge notering aan de honderden waarderingen van patiënten en naasten. Deze zijn achtergelaten op de website van ZorgkaartNederland. Patiënten zijn met name tevreden over het feit dat personeel vriendelijk, deskundig en duidelijk is. Ook het nakomen van afspraken en een luisterend oor zijn voor de patiënten wordt veel genoemd.

Blij

Mariska Shekary is lid van de raad van bestuur van CuraMare. “We zijn enorm blij met deze prachtige waardering van onze patiënten,” laat ze weten. “Dit laat zien dat we, jaar op jaar, erin slagen om onze kernwaren uit te dragen. Dat is deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. Daarnaast is het goed om te weten dat de patiënten dit ook zo ervaren. In deze lastige tijden is het een extra opsteker voor onze medewerkers en artsen. Zij zetten zich dag in en dag uit in om kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke zorg te leveren.”

ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringswebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Patiënten en naasten delen hier hun ervaring over de zorg die in Nederland wordt geboden.

Cookieinstellingen