Creatief meedoen tijdens mantelzorgcafé

Foto: Image by Yvonne Huijbens from Pixabay

Maak een vogelvoeder dakpan tijdens het aankomende mantelzorgcafé. Deze middag wordt gehouden op donderdag 28 november in het Diekhuus in Middelharnis.

Het mantelzorgcafé is de uitgelezen kans om andere mantelzorgers te ontmoeten. Maar het is niet alleen een kwestie van samenkomen. Elke bijeenkomst wordt er ook weer iets bijzonders gepland. Een lezing, workshop of lekker etentje. Dit keer gaan de aanwezige mantelzorgers dus een vogelvoeder dakpan maken. Een lekkere verrassing voor de vogels gemaakt op een dakpan met mos.

Vergeet niet een scherp mesje, een schaar en een kniptang mee te nemen. Deze creatieve middag is in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Aanvang is om 13.30 uur en het café zal rond 15.30 uur afgelopen zijn.

Voor deze middag vraagt de organisatie een bijdrage van €5,- per persoon. Alléén mensen die zich hebben opgegeven kunnen meedoen. Er is plaats voor maximaal 30 mantelzorgers. Opgeven kan voor 25 november via de mail [email protected] of telefonisch: 0187-48 33 66.

Niets moet

Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee. Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren zij bijeenkomsten. De volgende bijeenkomst is op 30 januari, ook in het Diekhuus en dan is er een natuurvertelling door IVN Goeree-Overflakkee, een actieve natuur- en milieuvereniging op dit eiland.

Ont-moet mantelzorgers zonder moeten… Met woorden maar ook zonder woorden kunnen mantelzorgers elkaar verstaan. U bent allen van harte welkom!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen