Fotograaf Jaap Peeman bezoekt mantelzorgcafé

Foto: Jaap Peeman

Flakkeese fotograaf Jaap Peeman bezoekt het eerstvolgende mantelzorgcafé. Dat is op donderdag 31 oktober in de foyer van het Diekhuus. De middag start om 13.30 uur en zal zo’n 2 uur duren.

Jaap Peeman is een echte straatfotograaf. Al sinds 1976 fotografeert hij mensen in hun dagelijkse doen en laten. In zijn reportages kiest hij voor ‘dicht bij huis’ zoals boer Bouterse van de dijk in het dorp. En het leven in het verzorgingstehuis de Goede Ree. Ook fotografeerde hij een serie ‘echt thuis’ over zijn tante Klaasje van bijna 100 jaar.

Zijn specifiek aandachtsvelden zijn portret, Flakkeese landschap, vakanties in Frankrijk en reportages. Jaap Peeman is lid van de landelijk bekende Fotoclub De Rarekiek in Sommelsdijk. In 2000 is hij overgestapt op het digitaal fotograferen.

Jaap doet mee met diverse Foto Exposities en met buitenlandse foto Salons. Ook in diverse media staat regelmatig een foto van Jaap.

Mantelzorgcafé

Bent u (pas) mantelzorger en wilt u eens komen kijken? U bent van harte welkom. Iedere laatste donderdag van de maand is het mantelzorgcafé te vinden in het Diekhuus.  Het programma is elke maand weer anders. Creatief, recreatief, educatief of juist actief.

Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Vooraf aanmelden is wenselijk, dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Ook kan er gebeld worden naar 0187-48 33 66, toets 2.

Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee. Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren zij maandelijks het mantelzorgcafé. De volgende bijeenkomst is op 28 nov., 30 jan. En 27 februari.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen