Mantelzorgcafé bij de Menheerse Werf

Foto: Sam Fish

Op donderdag 27 juni is alweer het laatste mantelzorgcafé van dit seizoen. Het mantelzorgcafé vindt maandelijks plaats in het Diekhuus te Middelharnis en dit keer dus ook. Althans, daar start het.

Iedereen wordt uiteraard hartelijk ontvangen in de foyer van het cultureelcentrum. Na een kopje koffie of thee vertrekt iedereen richting de Menheerse Werf, aan de andere kant van de haven. Daar zal beheerder Coerd de Heer een rondleiding geven. Hij kan een hoop vertellen over de werf, de boten die er liggen, de haven en de maritieme geschiedenis van Middelharnis. Ook kan hij een hoop vertellen over hoe het er tegenwoordig aan toe gaat.

De middag start in de foyer van het Diekhuus om 13.30 uur en rond 15.30 uur zal alles afgelopen zijn. Iedereen is dan weer terug bij het Diekhuus. Aan de middag zitten geen kosten verbonden, maar aanmelden is wel verplicht. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 0187-48 33 66, toets 2.

Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee. Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren zij maandelijks het mantelzorgcafé. De volgende bijeenkomst is na de zomervakantie op 26 september.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen