Nieuwe beweeggroep bij CuraMare Fysiotherapie

Foto: CuraMare

Het is inmiddels algemeen bekend dat bewegen goed voor je is, maar het echt doen is niet voor iedereen even makkelijk.

Zeker wanneer je minder mobiel bent is actief zijn niet vanzelfsprekend. Normaal is de sportschool al snel een optie, maar als je gebonden bent aan een rollator of rolstoel dan worden de mogelijkheden steeds kleiner.

CuraMare start daarom met een nieuwe sportgroep binnen CuraMare Fysiotherapie. Vanaf dinsdag 4 juni start de nieuwe groep ‘Blijf in beweging’. Deze vindt elke dinsdag plaats van 15.30 tot 16.30 uur in het Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk.

Aangepast sporten

In een kleine groep van maximaal zes deelnemers wordt onder begeleiding van een bewegingsagoog aangepast sporten aangeboden. Iedereen kan binnen de groep zijn of haar eigen niveau aanhouden. Er zijn speciale fitnessapparaten, maar bewegen kan ook in spelvorm.

De groep is ingericht voor mensen die slecht ter been zijn en een rolstoel of rollator nodig hebben. Natuurlijk is het altijd mogelijk om mee te doen met een proefles. Voorafgaand is er altijd een intakegesprek. Samen met de bewegingsagoog en een fysiotherapeut wordt er gekeken wat de mogelijkheden zijn en of de groep bij u past.

Meedoen

De groep start op dinsdag 4 juni en komt elke week bij elkaar. Meedoen kan al voor € 19,90 per persoon, per maand. Voor vragen of om aan te melden kunt u contact opnemen door te bellen met 0187-48 83 81.

Beweeggroep CuraMare Fysiotherapie Nieuw Rijsenburgh

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen