Voorjaarsstukje maken tijdens het mantelzorgcafé

Foto: PR Stichting ZIJN

Wil je andere mantelzorgers ontmoeten en tegelijkertijd een leuke creatieve activiteit doen, ervaringen uitwisselen en vooral ook samen ontspannen? Dan is het mantelzorgcafé in het Diekhuus te Middelharnis op 28 maart iets voor u!

Op deze middag gaat u aan de slag om onder begeleiding van Margriet van der Burg een gezellig voorjaarsstukje te maken. Vergeet niet een scherp mesje, een schaar en een tang mee te nemen. Deze creatieve middag is in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Aanvang is om 13.30 uur en het café zal rond 15.30 uur afgelopen zijn.

Voor deze middag vragen we een bijdrage van €5. Alleen mensen die zich hebben opgegeven kunnen meedoen. Opgeven kan via de mail [email protected] of telefonisch: 0187-48 33 66.

Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen. De volgende bijeenkomst is op 25 april, ook in het Diekhuus en gaat over maatschappelijke ondersteuning (WMO) Ont-moet mantelzorgers zonder moeten… Met woorden maar ook zonder kunnen mantelzorgers elkaar verstaan. U bent allen van harte welkom!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden