Hapjes en advies door Willeke Mierop

Foto: Stichting ZIJN

Op donderdag 29 november zijn alle mantelzorgers van Goeree-Overflakkee weer van harte welkom in het Diekhuus te Middelharnis.

Gewichtsconsulente en fitcoach Willeke Mierop komt deze middag meer vertellen over gezonde voeding. Ook leert ze iedereen enkele gezonde hapjes maken die uiteraard ook geproefd mogen worden. Voeding speelt een belangrijke rol in het leven, maar de kracht hiervan wordt door veel mensen nog onderschat. Mensen hechten veel waarde aan snel en makkelijk eten, maar hierdoor worden niet altijd de meest gezonde keuzes gemaakt. U kunt meer energie krijgen door het aanpassen van voeding, afstemming voeding en beweging.

Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee. Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren zij bijeenkomsten.

LEES OOK: Hockeyclub GO weer terug na onverwachts verlies van vorige week

Deze middag is in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Aanvang is om 13.30 uur en de entree is gratis. Het café zal rond 15.30 uur afgelopen zijn. Graag opgeven indien u aanwezig wilt zijn, via de mail [email protected] of telefonisch: 0187-483366, toets 5.

Reacties