Succesvolle tiende editie Zomerborrel

jun 26 , 17:05 Zakelijk
whatsapp image 2024 06 25 at 091024
Op donderdag 20 juni vond de tiende editie van de jaarlijkse zomerborrel plaats, georganiseerd door Visser & Visser en De Vogel.
De locatie was het sfeervolle terras van Brasserie ’t Vingerling. Ondernemers kwamen daar samen om elkaar te ontmoeten en te inspireren. En dat gelukkig onder het genot van een aangename temperatuur en af en toe een stralend zonnetje.
De Zomerborrel is inmiddels een begrip geworden in de regio. Het biedt ondernemers de perfecte gelegenheid om het begin van de zomer samen te vieren. De ambiance van Brasserie ’t Vingerling droeg bij aan een ontspannen en gezellige sfeer.

Waardevolle avond voor ondernemers

Het evenement zorgde voor een waardevolle avond vol boeiende gesprekken, nieuwe connecties en frisse inspiratie. Visser & Visser en De Vogel zijn trots dat ze ook dit jaar weer een platform hebben kunnen bieden. Eentje waar ondernemers elkaar ontmoeten en samenwerken aan de groei van hun bedrijven.
Jan Peter Robijn is de eigenaar van De Vogel en Steef Visser is eigenaar van Visser & Visser. Ze kijken tevreden terug op de borrel. “De Zomerborrel biedt ondernemers in de regio een unieke kans om elkaar te ontmoeten en te netwerken. De informele setting en ontspannen sfeer creëren de perfecte omgeving voor open en eerlijke gesprekken. En die monden van uit in nieuwe ideeën en samenwerkingen. We zijn trots dat we dit evenement al tien jaar met succes organiseren en kijken uit naar vele toekomstige edities.”