Laat je inspireren tijdens het Ondernemerscongres

mei 29 , 9:21 Zakelijk
afbeelding ondernemerscongres
Op woensdag 5 juni is er een ondernemerscongres in de Staver in Sommelsdijk met als thema ‘Ruim denken in een krappe arbeidsmarkt’.
De organisatie ligt in handen van de Vereniging van Bedrijven Goeree-Overflakkee (VBGO). Zij doen dit samen met Ondernemersvereniging Goedereede (OVG) en de gemeente. Het congres staat vooral volledig in het teken van de actuele uitdagingen op de arbeidsmarkt. En het biedt ondernemers een platform om te leren, te inspireren en te netwerken.
Hoe ga je als ondernemer om met ontwikkelingen op de arbeidsmarkt? Een personeelskrapte kan de groei van een bedrijf belemmeren. Het ondernemerscongres biedt inzichten en oplossingen om hier effectief mee om te gaan. Een van de opties is het verkennen van alternatieven zoals het gebruik van artificial intelligence.

Programma

Voor het programma is een aantal interessante sprekers uitgenodigd. Econoom en journalist Mathijs Bouman vertelt inspirerend over de economie en arbeidsmarkt. Ontdek innovaties gebaseerd op Machine Learning en Artificial Intelligence met Michel van der List van Interpolis. En laat je tenslotte inspireren door lokale initiatieven. Sluit de dag af met een walking dinner en geniet van gesprekken met de ondernemers van het eiland.
Jan-Peter Robijn, voorzitter VBGO: “Dit congres biedt een mooie kans om te leren van experts en lokale initiatieven. Daarnaast ben je in de gelegenheid om waardevolle contacten te leggen met mede-ondernemers van het eiland.”
Piet van den Doel, voorzitter OVG: “Met een divers programma, inspirerende sprekers en volop gelegenheid tot netwerken, belooft het congres een prachtig evenement te worden voor alle ondernemers op Goeree-Overflakkee.”

Meer informatie

Het congres vindt plaats op woensdag 5 juni van 16.15 tot 22.30 uur in de Staver in Sommelsdijk. Meer informatie over het congres is te vinden op de website van het evenement . Hier kunnen ook kaarten besteld worden. Veel ondernemers zijn je voorgegaan dus wees er snel bij.
Wethouder Henk van Putten nodigt ondernemers uit om deel te nemen. “Het ondernemerscongres is dé gelegenheid voor ondernemers om nieuwe perspectieven te verkennen en concrete ideeën op te doen voor een succesvolle bedrijfsvoering in een dynamische markt.”