Genieten met Puur Eten van Peet Thuus

Foto: Puur Eten van Peet Thuus

Petra de Bonte (42) uit Middelharnis besloot in 2019 van haar hobby haar werk te maken: Koken. En dat doet ze met veel plezier voor iedereen.

“Ik heb toen de stap genomen om me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel”, vertelt ze. “Samen met mijn man Erik heb ik twee fantastische kinderen, Learko en Ryona. Beiden hebben autisme en dus wilde ik iets doen wat ik vanuit huis kon doen. Dat werd dus eten koken voor anderen. Ik begon met gewone simpele maaltijden en dat bereide ik uit naar diverse opties per dag. Van ontbijt tot lunch, een high tea of –wine en diverse planken met lekkers erop. Dit alles is mogelijk voor 2 tot 85 personen.”

Inmiddels is Petra gestopt met de dagelijkse maaltijden. “Ik richt me nu echt volledig op de aanvragen die ik binnenkrijg. Want hoe gezellig is het om thuis te kunnen genieten van een heerlijk diner? Een lekkere borrelplank voor bij je favoriete serie of tijdens een feestje. De mogelijkheden zijn breed en divers en ik kan het leveren aan huis.”

Op maat

Uiteraard maakt Petra alles voor iedereen speciaal. “Ook de mensen met een dieet, allergie of andere wensen kunnen bij mij terecht. Ik draai mijn hand niet om voor vega, vegan, halal, keto of glutenvrij. Alle wensen kunnen worden omgezet in realiteit. U zult versteld staan van de lekkere mogelijkheden en gerechten. En waar de meeste cateraars pas aan de slag gaan voor groepen van 35 personen of meer, maak ik al heerlijke gerechten vanaf twee personen.”

Wil jij ook wel zo’n lekkere maaltijd aan huis? Kijk dan eens op de website van Puur Eten van Peet Thuus. “Hopelijk mag ik u binnenkort van dienst zijn”, aldus Petra. Petra is naast haar website ook te bereiken op 06 27 38 72 02 en [email protected].

Petra Puur Eten van Peet Thuus Puur Eten van Peet Thuus

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen