Green Key certificaat 2024 voor de Vlugtheuvel

Foto: Facebook: Landschapscamping de Vlugtheuivel

Een mooie opsteker voor landschapscamping De Vlugtheuvel in Stellendam. Ze hebben het Green Key certificaat 2024 ontvangen.

Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland met circa 700 gecertificeerde bedrijven. Wereldwijd zijn er meer dan 5000 bedrijven met Green Key in ruim 60 landen. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Landschapscamping de Vlugtheuvel in Stellendam ontving het Green Key certificaat voor de zeventiende keer. Met een Green Key certificaat draagt Landschapscamping de Vlugtheuvel bij aan een duurzamer bedrijf én een leefbare en gezonde wereld. Volgens het team van de camping is Green Key behalen dan ook meer dan alleen een certificaat. “We zijn alert op het goed scheiden van afval en gaan wij zuinig om met water. Maar dan wel zó dat onze gast na een lange dag alsnog kan genieten van een heerlijke, warme douche.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen