Al 70 jaar kaasverkoop op D’n Diek in Middelharnis

Foto: Kaasplanck Delicatessen Middelharnis

Er zijn verschillende winkels op D’n Diek in Middelharnis. En elke winkel heeft zo z’n charme. Maar wist je dat er in één pand al 70 jaar kaas wordt verkocht?

De vorige eigenaar was Zwartbol Foods, maar Daniëlle Smits heeft daar het stokje overgenomen. Zij heeft er de Kaasplanck Delicatessen Middelharnis van gemaakt. “Deze plek ademt kaas. Dus iets veranderen in de producten was niet de bedoeling. Maar het moest wel anders,” vertelt Daniëlle. “De afgelopen twee jaar zat ik al na te denken over hoe ik de winkel meer naar mijn hand kon zetten. Ik dacht na over een andere naam, uitstraling en inventaris. Maar dat alles is niet zomaar gerealiseerd. Maar ja, waar begin je en wat moet er uiteindelijk allemaal gebeuren? Met de juiste mensen en 2,5 week hard werken is het gelukt. Een prachtige nieuwe winkel, maar wel binnen de traditie van het pand.”

Inmiddels draait De Kaasplanck Delicatessen Middelharnis nu een maand onder de nieuwe naam. Een nieuwe winkel, maar met hetzelfde team. De kwaliteit en service zoals je die gewend bent.

Assortiment

De Kaasplanck Delicatessen Middelharnis heeft een prachtig aanbod in de winkel liggen. Dat begint natuurlijk met kaas. Er is een rijk assortiment aan Weydeland kazen, plus een paar lokale. Ook is er een mooie selectie aan buitenlandse kazen. Maar daar houdt het niet op, want op een kaasplank hoort meer dan kaas. Zo verkopen ze ook noten die vers gebrand zijn in diverse mixen. Er zijn vleeswaren die vers gesneden worden voor de klant. Maar ook salades.

In de winkel vind je olijven; groen, zwart en mixen. Er worden bonbons verkocht waarmee je zelf een mooie verpakking kunt samenstellen voor jezelf of iemand anders. Maar bij de Kaasplanck Delicatessen Middelharnis kun je ook een kant en klare hapjesplank bestellen. Dat gaat van de Luxe Kaasplanck tot de Borrelplanck. En tot slot hebben ze ook nog heerlijke dranken om het geheel af te maken. Denk aan sappen, wijnen en speciaalbiertjes. Ook van lokale brouwers.

Daarnaast kan het personeel altijd helpen met het samenstellen van een geschenk met producten naar wens en waarde.

Eindejaarsgeschenken

Met het einde van het jaar komen ook de kerstpakketten weer in het zicht. Dan is het misschien wel leuk om een mooie plank van De Kaasplanck Delicatessen Middelharnis cadeau te doen. Op vrijdag 10 november is het dan ook mogelijk om te komen oriënteren in de winkel. Ontdek deze avond wat er mogelijk is als het gaat om het perfecte eindejaarsgeschenk. De verschillende pakketten staan vanaf 18.00 uur in de schijnwerpers.

Uiteraard is het personeel ook na dit moment bereikbaar voor vragen en hulp. Je kunt hen bereiken via hun Instagram en Facebook, telefonisch op 0187-477 192, in de winkel en via de webshop.

Kaasplanck Delicatessen Middelharnis winkel binnenkant Kaasplanck Delicatessen Middelharnis vleeswaren

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen