Tank morgen bij Goedereede voor maar € 1,11 per liter!

Foto: Pixabay; Skitterphoto

Tankstation Tinq heeft woensdag 18 oktober een landelijke actie waarbij je voor slechts € 1,11 per liter kunt tanken.

Het tankstation in Goedereede doet hier ook aan mee. De actieprijs is geldig voor slechts 11,1 minuten. Dit bedrag geldt op de Euro95 E10, Superplus 98 en Diesel. De actie draait om drie keer het getal 1. Daarom duurt de actie precies 11,1 minuten en kun je bij 111 Tinq stations terecht. Dit geeft mensen door het hele land kans om te profiteren van de actie. De actie wordt daarnaast verspreid over 10 dagen, zodat niet alles tegelijk gebeurt. Op woensdag 18 oktober is de pomp in Goedereede aan de beurt. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt zijn er verkeersregelaars en personeel aanwezig.

Het exacte tijdstip waarop de actieprijzen aankomende woensdag worden gevoerd zal 30 minuten voor aanvang van de actie bekend worden gemaakt in de TinQ4U app. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen profiteren van de actie, is het tijdens de actie niet toegestaan om jerrycans te vullen. Tevens zijn vrachtwagens en tractoren tijdens de actieperiode niet toegestaan.

Win een tankbeurt

Voor degenen die toch niet in staat zijn om van de actie te profiteren, heeft TinQ ook iets moois. In de TinQ4U app kunnen gebruikers een gratis lot claimen, waarmee ze kans maken om op een later moment alsnog te tanken voor €1,11 per liter. In totaal zullen maar liefst 1.111 gelukkige winnaars via de app worden geselecteerd om hiervan te profiteren. Vanaf zondag 22 oktober worden er iedere zondag 100 nieuwe winnaars geselecteerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen