Schuif aan bij het Prinsjesdagontbijt in Middelharnis

Foto: PR Visser & Visser

Ben je benieuwd naar de fiscale plannen voor 2023? Kom dan naar het Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser in Middelharnis.

Visser & Visser organiseert ook dit jaar weer de traditionele Prinsjesdagbijeenkomsten. In de week na Prinsjesdag worden ondernemers uitgenodigd op maar liefst zeven verschillende locaties in het land. Zij kunnen zich dan laten informeren over de financiële stand van zaken in Nederland.

Wat kan men verwachten van het demissionaire kabinet? Welke plannen worden doorgeschoven en wat gaat er wel door? Tijdens het Prinsjesdagontbijt in Middelharnis zal fiscalist Harold van den Berge van Visser & Visser de belangrijkste ontwikkelingen en veranderingen uit de Miljoenennota en het Belastingplan presenteren die relevant zijn voor ondernemers. Het is de ideale gelegenheid om in korte tijd volledig op de hoogte te zijn van de laatste fiscale ontwikkelingen.

Netwerken

Speciaal voor de bijeenkomst in Middelharniskomt drs. Erik Olislagers spreken. Hij is voorzitter van het College van Bestuur van de CSG Prins Maurits. Hij heeft veel ervaring in het christelijk voortgezet onderwijs. Eerder was hij directeur van De Passie, een scholengemeenschap in Rotterdam-Zuid tot hij dit jaar de overstap maakte naar de Prins Maurits. Hij zet zich in voor kwaliteit van onderwijs, innovatie en verbinding met de regio en de arbeidsmarkt.

Naast de informatieve sessie biedt de bijeenkomst een uitgelezen kans voor ondernemers om te netwerken. Tijdens het ontbijt kunnen zij in een ongedwongen sfeer mede-ondernemers ontmoeten en ervaringen uitwisselen.

Details

Het Prinsjesdagontbijt vindt plaats op woensdag 27 september in de Beroepscampus in Sommelsdijk. De bijeenkomst duurt van 7.30 tot 9.00 uur. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via de website van Visser & Visser.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen