Centrum van Ouddorp is kleurrijk versierd

Foto: BIZ Ouddorp Centrum

Ouddorp Centrum is klaar voor de zomer. Afgelopen week zijn er overal in het centrum hanging baskets en gezellige lampionnen opgehangen.

Die twee elementen zorgen ervoor dat het centrum kleurrijk is en in het zonnetje wordt gezet. Het zorgt voor een nog gezelligere uitstraling. En dat nodigt alleen maar meer uit om een dagje te shoppen of een lekker terrasje te pakken.

In totaal zijn er 60 hanging baskets opgehangen. Dit zijn hangende bloembakken die vol zitten met prachtig gekleurde bloemen. Ze hangen in het centrum en op Plein 215. De bloemen moeten nog volledig in bloei komen, dus elke dag fleurt het centrum een stukje meer op.

Pilot

Een deel van de Weststraat straalt met zomers gekleurde lampionnen een en al vrolijkheid en gezelligheid uit. De lampionnen zullen zeker tot eind augustus blijven hangen, met een eventuele uitloop naar september. Heel gezellig om onder door te lopen en een prachtige plek om foto’s te maken.

Dit project betreft een pilot. In de Weststraat hangen al de benodigde lijnen om deze straat snel en zonder maatregelen te versieren. Na de zomer wordt gekeken of dit project positief bevallen is. Daarna wordt gekeken naar de mogelijkheden om dit project al dan niet in het centrum van Ouddorp uit te breiden.

BIZ Ouddorp Centrum

De hanging baskets en de lampionnen zijn een initiatief van BIZ Ouddorp Centrum. Ze zijn gefinancierd door alle ondernemers in Ouddorp Centrum en Vrienden van de BIZ. Een deel zal gesubsidieerd worden door de gemeente. De ondernemers in het centrum zijn altijd bezig om het centrum zo gezellig mogelijk te maken en de bezoeker een zo fijn mogelijke ervaring mee te geven. Dit doen zij door middel van het aankleden van de buitenruimte, het organiseren van evenementen en winkelacties als ook het informeren van de bezoekers.

  • LEES OOK:  
  • Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook!
  • Wil je adverteren op deze website? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

lampionnen ouddorp centrum

Cookieinstellingen