Ben jij de meest fanatieke fietser van Nederland?

Foto: Gazelle

Op donderdag 25 mei is de eerstvolgende Fiets naar je Werk Dag. Gazelle is daarom opzoek naar de meest fanatieke fietser van Nederland.

Leg jij grote afstanden af? Ga je door elke regenbui gewoon op de fiets naar je werk? En trotseer je de zwaarste tegenwind? Dan ben jij misschien wel wie Gazelle zoekt! De actie loopt van 3 tot en met 14 mei. Op 16 mei wordt er een winnaar geselecteerd die voortaan op een nieuwe Avignon C8 HMB e-bike van Gazelle naar het werk fietst.

Populairder

Wist je dat het steeds populairder wordt om op je fiets naar het werk te gaan? Vorig jaar is het aantal fietsritten tussen huis en werk toegenomen met 17 procent. Dat zijn ruim twee miljoen extra fietsritten per werkweek. Dat blijkt uit onderzoek van de Rijksoverheid. Het kabinet heeft ambitieuze plannen. Ze willen dat uiterlijk eind volgend jaar 100.000 extra mensen voortaan de fiets naar het werk pakken.

De wedstrijd

Om die fanatieke fietsers in het zonnetje te zetten heeft het fietsmerk de actie in het leven geroepen. In aanloop naar de Fiets naar je Werk Dag gaat Gazelle op social media opzoek naar de meest Fanatieke Fietser. Om hieraan deel te nemen, wordt er gevraagd om te reageren met de reden waarom jij de meest fanatieke fietser bent.

Deelnemen is helemaal gratis en aanmelden kan via de Facebookpagina van Gazelle.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen