Kassabonnenactie van start in Ouddorp Centrum

Foto: BIZ Ouddorp Centrum

De ondernemers van Ouddorp Centrum doen graag iets extra’s voor hun klanten. Hun nieuwste actie is een kassabonnenactie!

We kennen inmiddels de Winteractie en de speurtochten die ze organiseren. ‘Zoek, vind en win’ is ook een populaire actie om prijzen mee te winnen. En dit jaar komt daar dus de nieuwe kassabonnenactie bij. Deze actie loopt van 22 tot en met 31 maart en het is heel simpel.  Met jouw kassabonnen maak je kans op één van de tien Ouddorp Centrum cadeaubonnen.

De hoofdprijs bestaat uit een bon ter waarde van 100 euro. De tweede prijs is 75 euro en de derde 50 euro. De overige prijzen zijn cadeaubonnen van 25 euro.

Speel mee

Wat moet je daar voor doen? Spaar in totaal voor 75 euro aan kassabonnen. Dit mogen meerdere bonnen zijn van verschillende winkels en/of horeca bij elkaar opgeteld. Maar het mag ook één bon zijn met deze minimale waarde. Alle ondernemers in Ouddorp Centrum, Plein 215 en Vrienden van de BIZ doen mee aan deze actie. Je kunt dus al deze bonnen inleveren.

Stop de bonnen bij elkaar in een eigen enveloppe. Schrijf je naam, telefoonnummer en/of e-mailadres duidelijk leesbaar op de achterkant van een van de kassabonnen. En lever de enveloppe in bij een van de inleverpunten. Dat zijn Modestudio Le Joujou, BlueOcean Kids & Denim of Bruna Ouddorp. Je mag zo vaak meedoen als je wilt.

Trekking

Lever de enveloppe tot 1 april (uiterlijk 11.00 uur ‘s ochtends) in. De winnaars worden deze dag getrokken en onder andere op de socials van Ouddorp Centrum bekend gemaakt. Prijzen kunnen ook vanaf 1 april worden opgehaald, breng dan direct een bezoek aan de gezellige Lentefair in Ouddorp Centrum.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen