Nieuwe beheerder voor ’t Haegse Huus in Stellendam

Foto: PR SRGO

Het is geen grap, maar vanaf 1 april heeft SRGO-locatie ’t Haegse Huus in Stellendam een nieuwe beheerder.

De huidige beheerder is Lena Moerkerk, zij gaat echter genieten van haar welverdiende pensioen. En dus moest er een nieuwe beheerder worden aangesteld. De keuze is gevallen op Huib Roozemond.

’t Haegse Huus is een begrip in Stellendam. Verjaardagen, evenementen, trainingen of een gezellige poteravond. Beheerder Lena Moerkerk en haar dochter Martine staan altijd voor iedereen klaar. Sinds enkele jaren zijn ze het gezicht van de gezellige locatie. Zij draaien hun hand niet om voor de lekkerste huisgemaakte gerechten.

Huib Roozemond

Per 1 april neemt Huib Roozemond het stokje dus over van de dames. Een nieuw gezicht, maar dezelfde gastvrije service die de mensen gewend zijn. Huib werkt al jaren in de horeca. Hij heeft dan ook altijd al de droom gehad om een eigen gelegenheid te runnen. De kans is groot dat je Huib al kent. Hij is veel te vinden bij de voetbal.

De locatie in Stellendam heeft diverse zalen, een gymzaal en een gezellige foyer. Dagelijks staan er diverse activiteiten op de agenda. Van bloedprikken tot vergaderen en van sportende klassen tot ouderengym. Huib staat voor alle gasten, verenigingen en bedrijven klaar om hen te voorzien van eten en drinken. Maar ook om mee te denken in andere servicevormen.

SRGO wenst Lena veel geluk in de volgende fase van haar leven en Huib veel succes in ’t Haegse Huus.

Cookieinstellingen