Welke horecazaak verdient een schoonmaakploeg?

Foto: Hygeniq

Er wordt al een paar dagen gehint op een mogelijke versoepeling voor de horeca. Ze mogen dan na maanden sluiting eindelijk weer gasten ontvangen!

Door Sam Fish

Nu kan het natuurlijk zo zijn dat de zaak grondig is bijgehouden en dat de eigenaren helemaal klaar staan voor de heropening. Maar ja, zonder uitzicht op opening is het makkelijk om de boel te laten versloffen. En dus is een stofdoek en dweil misschien wel hard nodig. Maar ja, dat zijn toch wel de rotste klussen om te doen.

En dat kúnnen ze misschien wel uit handen geven! En dat is precies waar Hygeniq komt kijken. Dat is de producent van ecologische schoonmaakmiddelen. Zij willen de horeca een steuntje in de rug geven met de actie Een Frisse Start.

Frisse start van HYGENIQ

In alle twaalf provincies van Nederland kunnen mensen een horecazaak nomineren voor een grote schoonmaakbeurt. In elke provincie wordt ook daadwerkelijk een winnaar gekozen. Nu zijn we maar een klein eiland, maar wie niet waagt…

Het is dus de bedoeling dat de inwoners een zaak nomineren voor een grote schoonmaak. Dit wordt gedaan door een speciaal HYGENIQ-schoonmaakteam. Zij komen langs en maken de zaak helemaal klaar voor de terugkerende gasten.

Nomineren maar!

Alle horecazaken van Nederland mogen meedoen in deze wedstrijd. Zij krijgen ook een hele nieuwe schoonmaak set om te houden. Zo kunnen ze na het bezoekje van het team er zelf voor zorgen dat alles helemaal schoon blijft. En win je nu niet? Geen nood, er worden ook troostprijzen uitgedeeld.

Breng dus snel je stem uit en haal dat schoonmaak team naar het eiland! Het wordt tijd dat de horeca weer open gaat.