Je krijgt alleen deze week echte koopzegels mee

Foto: Sam Fish

Spaar jij koopzegels bij de Albert Heijn en plak je ze nog steeds in een boekje? Dan moet je nog even snel je boekje vol zien te krijgen!

Door Sam Fish

Nog tot en met donderdag 31 december krijg je de fysieke koopzegels mee om in je boekje te plakken. Daarna is het helemaal klaar met plakken. Je kunt dan alleen nog digitaal zegels sparen bij de supermarktketen. Door de coronacrisis is de overgang naar het digitale sparen in juni tot een stroomversnelling gekomen. En het einde is nu echt in zicht.

Boekjes inleveren

Is jouw boekje al vol, maar kom je dit jaar niet meer bij de supermarkt? Geen zorgen. Het inleveren van je papieren boekje kan over 400 jaar nog steeds. Het inleveren heeft dus geen haast. En ook halve boekjes of boekjes met maar een paar zegels kunnen ingeleverd worden. Je krijgt dan alleen niet de (maximale) rente. De drie euro extra krijg je pas echt bij een vol boekje. Vanaf 250 ingeleverde zegels krijg je 50 cent extra. Alles daaronder krijg je gewoon wat er in het boekje geplakt zit.

Het slimste is dus om je boekje nog even snel vol te krijgen. Lukt dat niet? Laat de zegels dan overzetten naar digitaal, dan kun je gewoon verder sparen in de AH-app en verlies je de rente niet. Wil je weten hoe je over moet stappen naar digitaal sparen? Kijk dan op de website van Albert Heijn of vraag hulp bij de servicebalie in de winkel.